Peringatan mesra .. buat teman2 yg dikasihi :

Air kangen bukan ubat. Tapi kita perlukan air yg baik supaya badan dapat memperbaharui sel setiap hari dan mengeluarkan hormon yg diperlukn oleh tubuh kita.

Tugas kita adalah memilih air minuman yg betul dan minum air dlm kuantiti yg betul.

Anti oksidan dlm air pula penting kerana badan hanya boleh hasilkan sel yg baru jika air yg kita minum mengandungi banyak hidrogen aktif i.e anti oksidan sekitar -50mv dan keatas. Selain air zam2 (dgn ciri2 tersendiri) air kangen juga ada kandungan anti oksidan yg sgt tinggi melebihi -400mv (antara -400mv hingga -1000mv).

Apapun kuasa penyembuhan dari segala penyakit (lahir n batin) ada pd Allah swt. Kita hanya berikhtiar n bertawakal padaNya. 

Oleh itu tidak ada jawapan tuntas utk memberi anda jaminan yg penyakit anda boleh sembuh dgn minum air kangen kerana kw bukan ubat.

Adapun testimoni yg di kongsikan sekadar untuk memberitahu pengalaman mereka yang dah minum kw n mendpt manfaat serta kebaikan hingga mereka merasa kesihatan n hidup mereka banyak berubah.

Apa tunggu lagi .. cubalah minum air kangen supaya anda dpt merasai sendiri kesan n manfaatnya .. kesihatan anda bertambah baik n hidup anda juga turut berubah.

“Change your water change your life”. Insya Allah.

Berminat nk tau lebih lanjut tentang MESIN KANGEN???😍😍😍 Hubungi kami agen berdaftar Kangen water (KW)