ANDA Mahu Pasang Mesin Kangen Water di Kelantan? Tahniah ANDA Buat Keputusan Yang Bijak.

Anda pening untuk memilih penapis air dirumah ANDA? Kami syorkan ANDA memilih Mesin Kangen Water Kelantan dibawah ini untuk dipasang di rumah ANDA. Banyak manfaat, kebaikan dan kelebihan dengan Model-Model Mesin Kangen Water ini kepada ANDA seisi keluarga. 

ANDA rasa air yang anda sekeluarga minum sekarang ini sudah cukup bersih dan sihat? Jom tonton Video dibawah ini. Kenali apa itu air kangen? Apakah jenis air yang disyorkan untuk kesihatan?

Anda nak order mana-mana Model Penapis Mesin Kangen Water Kelantan ini ?

(Pemasangan yang pantas, SEPANTAS 24 jam sahaja, TANPA proses yang rumit & melecehkan..) 

ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN CHE WAN? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE..

butanghubungi

Che Wan
Authorized Kangen Water Distributor
Pemasangan Seluruh Malaysia
013-7055029

ANDA berminat untuk turut serta menjadi Agen Mesin Kangen Water? Pendapatan yang lumayan! Boleh dilakukan samaada part time atau full time. Latihan dan bantuan disediakan. Boleh whatsapp terus Che Wan 013-7055029

Pemasangan Mesin Kangen Water  di Kelantan ini merangkumi tempat-tempat yang berikut.

Tumpat, Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Pasir Mas, Rantau Panjang, Kubang Serian, Bachok, Ketereh, Tanah Merah, Pasir Puteh, Machang, Jeli, Kuala Krai, Gua Musang, Pengkalan Kubor, Kelaboran,

Pasir Pekan, Wakaf Bharu, Kijang, Chempaka, Panchor, Tanjong Mas, Kota Lama, Bunut Payong, Kadok, Kok Lanas, Bukit Panau, Gual Ipoh, Kemahang, Selising, Limbongan, Semerak, Gaal, Pulai Chondong, Tendong,

Pengkalan Pasir, Meranti, Chetok, Gual Periok, Apam Putra, Bukit Tuku, Salor, Pasir Tumboh, Demit, Tawang, Pantai Irama, Perupok, Jelawat, Melor, Temangan, Kemuning, Bukit Bunga, Air Lanas, Kuala Balah, Mengkebang, Guchil, Manek Urai, Dabong, Nenggiri, Paloh dan Galas

Kenapa ANDA Perlu Pilih Mesin Kangen Water Kelantan Ini?

 

Kenapa Kangen Water?

Air bermineral dan bersifat alkali lembut.

Air yang sihat untuk kesihatan. Purata diantara pH 7.5 – 8.0. (Sifat air yang sama seperti Air Zam-Zam)


Rasa yang sedap, menyegarkan dan bersih

Kangen Water adalah air yang terbaik untuk diminum yang mempunyai rasa yang lebih sedap. Rasanya sangat ringan dan menyegarkan. Ia juga akan meningkatkan rasa makanan dan minum.


Keseimbangan pH badan yang berterusan
Kangen water membantu meningkatkan kealkalian tubuh badan dan melawan radikal bebas yang merosakkan sel-sel sihat. Sebuah badan beralkali adalah badan yang sihat.


Anti-Oksida yang kuat
Pengoksidaan berlaku secara semula jadi dalam alam semula jadi. Karat pada paip atau perubahan warna pada buah seperti epal yang berwarna coklat selepas dipotong adalah proses pengoksidaan. Pengoksidaan dalam badan dikenali sebagai penuaan ataupun mempercepatkan proses keumuran. Kangen water mempunyai anti-oksida yang kuat melebihi 6 hingga 8 kali dari teh hijau.


Detoksifikasi & Pembersihan
Apabila anda mempunyai pembentukan sisa berasid dalam badan, anda perlu mempunyai beberapa jenis ubat untuk membersihkannya dengan sendiri. Minum air Kangen adalah cara yang mudah dan semula jadi untuk membersihkan badan anda daripada kekotoran.


Mengurangkan Sakit
Sakit adalah sesuatu yang ramai orang terpaksa berurusan dengan setiap hari. Kesakitan otot, sendi dan ketegangan adalah yang paling biasa. Kangen Water boleh mengurangkan kesakitan dengan membantu badan menghidrat dengan baik dan membolehkan sisa berasid dikeluarkan.


Meningkatkan Tenaga & Mengurangkan Keletihan
Keletihan adalah tanda-tanda banda anda menjadi terlalu berasid. Apabila badan anda menjadi tapak sisa berasid, anda perlu menghapuskan sisa-sisa asid itu. Jika diambil secara tetap, Kangen water boleh membantu membersihkan sisa asid itu dan meningkatkan tahap tenaga anda.
Meningkatkan Kesihatan Keseluruhan

Kangen water dihasilkan oleh ionizers Enagic.

Mereka telah diiktiraf sebagai peralatan perubatan di Negara Jepun dan digunakan di banyak hospital dan klinik kerana manfaat kesihatannya.


Mikro Berkelompok Meningkatkan Penghidratan
Kangen water adalah mikro berkelompok yang bermaksud molekul air sebenar dikecilkan dalam saiz yang membolehkan mereka untuk diserap dengan mudah oleh badan dan amat menhidratkan sel-sel.


Meneutralkan Radikal Bebas
Kangen water mempunyai ORP negative yang sangat tinggi (Potensi Pengurangan Pengoksidaan) yang menjadikannya anti-oksida yang kuat. Apabila diminum secara tetap, electron tambahan di dalam air Kangen dapat meneutralkan radikal bebas dalam badan.

KANGEN tu bahasa Jepunlah….” ianya bermaksud “Kembali Kepada Asal”.

Sekiranya kita meminum AIR KANGEN setiap hari dalam jangka waktu yang lama, InsyaAllah tubuh kita akan kembali seperti keadaan tubuh orang orang tua dahulu yang mana kondisi kesihatan tubuh badan mereka yang amat baik sehingga sekiranya mereka jatuh sakit, sakit tersebut akan sembuh dengan sendirinya (Self Healing)”..


Produk INI, sangat terkenal di USA, yang mana ramai selebriti terkenal meminumnya……seperti BEYONCE, bla bla bla……..

Air Kangen ni  mempunyai molekul air yang tersangat kecil (micro cluster 3-5 molecul) dibandingkan dengan air biasa (16-20 molecul)…sebab tu ianya dapat diserapkan ke dalam tubuh dengan cepat dibandingkan dengan air biasa.

Oleh kerana sifat molekulnya yang halus, ianya boleh meneutralkan asid dan sisa pembakaran dalam tubuh yang berasal daripada sisa makanan.

Dalam ertikata lain uolls, AIR Kangen ni boleh berfungsi sebagai detoxifikasi/ pembersihan kepada kekotoran yang ada dalam tubuh kita. Kandungan PH nya juga agak tinggi dibandingkandengan air puteh biasa.


Antara kebaikkan-kebaikkannya adalah:

  • berkesan untuk mengurangkan kolestrol dan juga sakit sakit berkaitan saraf.
  • menghapuskan radikal radikal bebas dan mengaktifkan sel sel penting seperti DNA
  • merawat sel sel yang rosak (dengan kadar moleculnya yang tersangat kecil kadar serapan amat tinggi)
  • anti-oksidan yang tinggi baik untuk awet muda…..antioksidan yang 6-8 kali lebih kuat daripada sebijik epal. (yang ni akak suka!!!!hehhehe)
  • mengurangkan keletihan
  • kadar PH air yang tinggi bawah sikit daripada PH air zam zam …
  • air ni diproses menggunakan mesin…proses enargiz ionizer….yang mana harga mesinnya boleh tahan jugaklah….kalau mampu tak salah beli…untuk kesihatan kita jugak…

Bagaimana Air Kangen Dihasilkan?

Air Kangen dihasilkan melalui proses yang dipanggil elektrolisis dimana arus elektrik akan melalui air untuk memisahkan ia kepada ion positif dan negatif. Air dari paip akan melalui hos ke mesin kangen dan memasuki Kangen filter.

Ia adalah penapis karbon aktif anti-bakteria yang mampu menapis klorin, karat, bakteria dan segala jenis kekotoran untuk mengekalkan kebersihan air. Dalam masa yang sama ia memelihara mineral penting dalam sumber air seperti Kalsium, Potassium, dan Magnesium. Kangen filter ini dibuat dari Negara Jepun dan berkualiti tinggi. Penapis ini boleh digunakan sehingga 3000 galon air.


Kemudian air ini akan memasuki elektrolisis chamber. Ia mempunyai solid titanium plate yang besar berbanding mesin alkaline yang lain. Plat ini berkualiti tinggi dan ia merupakan alat perubatan. Ia digunakan untuk mengasingkan ion positif dan negatif.

Air yang mempunyai ion negatif adalah air alkaline dan akan mengalir melalui hos utama manakala air yang mempunyai ion positif yang merupakan air asid akan mengalir ke hos kedua.
Sila lihat gambar rajah dibawah.

Berbaloikah saya beli mesin Air Kangen ni? Harganya boleh tahan mahal lah .

Tak usah ragu-ragu. Membeli mesin pengion air kangen adalah antara satu keputusan yg paling bijak seorang manusia boleh lakukan yg hidup dizaman ini. Manfaatnya bukan saja utk diri sendiri, tetapi utk isteri, anak-anak, cucu cicit, kawan-kawan dan jiran.Berbuat kebaikan dgn memberi minum Air Kangen kepada orang lain selain diri sendiri adalah perbuatan yg mulia.

Bagi mereka yg mempunyaimasalah kesihatan yg kronik seperti barah, jantung, buah pinggang, hati, psoriasis, ekzima, anemia, leukimia, gaut, sakit sendiri dan sebagainya … memiliki mesin Ionizer Air Kangen adalah satu kemestian.

Berusahalah untuk memiliki sebuah mesin dirumah anda. Manfaatnya 1,001 macam. Nilai manfaatnya jauh mengatasi harga mesin.Berapa nilai sebuah jantung?Berapa nilai sebuah hati?Berapa nilai 2 buah pinggang?Berapa nilai sepasang kaki (cuba tanya pesakit diabitis yg dah hilang jari kaki) Berapa nilai sebuah OTAK (hari ini saya baru mendengar sendiri seorang wanita mengatakan dia ada barah otak. Dia rasa sangat sedih dan tidak bersemangat utk hidup. Kalau dia tahu mengenai manfaat Air Kangen sudah pastilah dia akan bersemangat semula utk menjalani kehidupan. Kerana barah sebenarnya boleh dirawat.

Mesin Air Kangen menjaga kesihatan dan merawat penyakit dgn izin Allah. Ia adalah mesin perubatan, ia bukan mesin penapis saja, walaupun menapis klorin adalah sebagian dari fungsinya.
Mesin ini boleh tahan lebih 30 tahun dgn penjagaan dan penggunaan yg betul.

Pastikan anda belajar menggunakan mesin ini dari orang yg pakar supaya mesin ini bertahan lama dan banyak manfaat yg anda, isteri, anak dan cucu-cucu anda perolehi dari mesin perubatan pengion air kangen. Jadi jangan ragu-ragu utk membuat keputusan utk membeli mesin pengion Air Kangen.

Wang bukan boleh dibawa mati. Gunakanlah utk memiliki mesin Air Kangen dirumah anda secepat yg mungkin. Siapa tahu organ-organ anda sekarang ini sedang bermasalah dgn keasidan, toksik dan radikal bebas yg tinggi. Tambahan pula anda boleh bawa mesin Air Kangen ke mana saja kerana ia ringan dan kecil.

VIDEO Detail tentang Kangen Water dan Cara Penggunaannya


Anda nak order mana-mana Model Penapis Mesin Kangen Water Kelantan ini ?

(Pemasangan yang pantas, SEPANTAS 24 jam sahaja, TANPA proses yang rumit & melecehkan..) 

ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN CHE WAN? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE..

butanghubungi

Che Wan
Authorized Kangen Water Distributor
Pemasangan Seluruh Malaysia
013-7055029

ANDA berminat untuk turut serta menjadi Agen Mesin Kangen Water? Pendapatan yang lumayan! Boleh dilakukan samaada part time atau full time. Latihan dan bantuan disediakan. Boleh whatsapp terus Che Wan 013-7055029

Berikut Beberapa Pilihan Model Mesin Kangen Water Kelantan Yang Mungkin ANDA Minati Untuk Dipasang Di Rumah ANDA? 

1) Mesin Kangen Water “LeveLuk SD501”

Mesin Kangen Water BEST SELLER DUNIA, Menghasilkan  5 Jenis Air Lengkap

sd5012
 Mesin Kangen Water LeveLuk SD501 atau dikenali sebagai “SD501” mempunyai
reputasi sebagai jenis mesin Kangen Water dengan jualan TERBAIK(best seller)
bukan sahaja di Malaysia tetapi juga di berbagai negara di seluruh dunia
termasuk di Jepun, Amerika, Hong Kong, India, Eropah, Singapura dll. Mesin air
jenis Kangen SD501 ini merupakan produk unggul dari syarikat Enagic Kangen
Water. 
sd501


Di dalam mesin jenis SD501 ini, ia mempunyai sejumlah 7 plat titanium platinum
yang menjadikannya mampu mengeluarkan air beralkali dengan kandungan
antioksidan yang sangat tinggi sehingga sangat baik digunakan sebagai air
minuman untuk anda dan keluarga anda setiap hari.

SD501 juga dilengkapi dengan panel LCD dan ciri pengesahan suara yang jelas dan
butang yang mudah dikendalikan dan praktikal bagi sesiapa sahaja untuk
digunakan.

SD501 boleh menghasilkan 5 jenis air lengkap bermula dari Alkali Kangen Water
dengan pH 8.5 hingga pH 9.5, Air PH 6.0, Air Asid Kuat 2.5 pH, Air Kangen Kuat
11.5 dan Air Bersih aka air neutral dengan pH 7.0.

Oleh kerana semua ciri-ciri, fungsi, jenis air yang dihasilkan dan kualiti
sangat lengkap dan baik, SD501 jenis Mesin Mesin Kangen mungkin pertimbangan
pertama anda jika anda ingin memiliki Mesin Kangen Air anda sendiri di rumah
anda.

2) Mesin Kangen Water “LeveLuk SD501 Platinum”

Mesin Kangen Water  SD501 Dengan Balutan  PLATINUM nan MEWAH dan STYLISH

platinum1

Mesin Kangen Water LeveLuk SD501 Platinum atau dikenali sebagai “SD501 Platinum” adalah hampir menyamai jenis SD501. Keistimewaan jenis ini terletak pada “pembalut pakaian” atau penutup yang berwarna SILVER PLATINUM sehingga kelihatan lebih moden dan mewah dan sesuai untuk ditempatkan di sebuah rumah yang mempunyai konsep moden.

platinum2.jpg

Dari segi ciri-ciri dan spesifikasi bahagian-bahagian dalam jenis Mesin Air Kangen SD501 PLATINUM hampir sama dengan jenis SD501, yang sama-sama mempunyai 7 plat titanium yang disalut dengan platinum berkualiti tinggi supaya dapat menghasilkan 5 jenis air lengkap dan kandungan antioksidan yang tinggi. 5 jenis air yang dihasilkan dari mesin ini ialah:

Air Kangen pH 8.5, 9.0 dan pH 9.5

Air Bersih pH 7.0

Air Kecantikan pH 6.0

Air pH Asid kuat 2.5

Air alkali tinggi pH 11.5

Satu lagi penambahan kepada mesin Kangen Water SD501 Platinum ini ialah mod ciri bahasa di mana mesin itu boleh bertutur dalam 5 bahasa iaitu bahasa Inggeris, Perancis, Jerman, Itali dan Sepanyol (Nota: jenis mesin Kangen Water SD501 hanya boleh berbahasa Inggeris )

Apa yang boleh menjadi pertimbangan anda dalam memilih mesin Air Kangen Water SD501 PLATINUM dan bukannya SD501 Biasa jika bahagian dalam sama dan jenis air yang dihasilkan juga mempunyai kualiti yang sama? Jawapannya adalah ia nampak lebih mewah. Anda boleh membeli mesin Air Kangen Water SD501 PLATINUM jika anda MENAMBAH warna platinum perak yang kelihatan lebih futuristik dan moden untuk memenuhi reka bentuk dapur rumah anda.

3) Mesin Kangen Water “LeveLuk K8” (Kangen 8)

Mesin Kangen Water dengan Fungsi TOUCH SCREEN

k81

Mesin Kangen jenis K8 ini umpama iphone dikalangan android phone. Ia mempunyai warna putih dengan paparan skrin LCD skrin sentuh penuh. Di bahagian dalam mesin jenis K8 ini terdapat sejumlah 8 plat titanium platinum bersalut, menjadikan kadar antioksidan air yang dihasilkan oleh mesin K8 jenis Kangen Air sedikit lebih tinggi daripada jenis SD501.

k82

Dengan paparan skrin sentuh penuh, mesin ini juga mempunyai lebih banyak tetapan yang boleh diatur tetapan tambahan seperti kawalan kecerahan skrin, 8 pilihan menu bahasa, kawalan volume, pengesanan penggunaan filter, dll.

Jenis air yang dihasilkan dari mesin ini juga lengkap seperti jenis SD501 dan SD501 Platinum, iaitu:

Air Kangen pH 8.5, 9.0 dan pH 9.5

Air Bersih pH 7.0

Air Kecantikan pH 6.0

Air pH Asid kuat 2.5

Air alkali tinggi  pH 11.5

Jika anda ingin mempunyai mesin Kangen Water dengan 8 plat titanum platinum yang dilengkapi dengan ciri skrin sentuh maka anda boleh memilih jenis K8 ini.

4) Mesin Kangen Water “LeveLuk JRII”

Mesin Kangen Water 3 PLAT yang sesuai bagi yang BERBAJET RENDAH

JR1

Mesin Kangen Water jenis JRII mempunyai 3 plat yang menyebabkan harga lebih murah dan sesuai bagi anda yang menghadapi masalah bajet tetapi masih ingin menikmati air minuman Kangen.

Kekurangannya adalah kandungan antioksidan yang dihasilkan tidak setinggi jenis mesin lain (disebabkan plat yang sedikit). Namun begitu mesin jenis Kangen Water JRII juga mampu menghasilkan 5 jenis air seperti jenis lain, iaitu Air Kangen, Air Bersih, Air Kecantikan, Air Asid Kuat dan Air Alkali pH11.5.

Kekurangannya lagi adalah aliran air yang lebih perlahan berbanding model lain yang mungkin sesuai hanya untuk kegunaan 1-2 orang. Jika anda ingin puas hati, dicadangkan memilih model SD501 dan ke atas.

5) Mesin Kangen Water “LeveLuk Super 501”

Mesin Kangen Water dengan Paip Alkali dan Strong Acidic Terpisah

super501

Mesin Kangen jenis LeveLuk SUPER 501 mempunyai mekanisme 2 paip atas dan 2 paip bawah berasingan.Jenis ini biasanya digunakan di hospital-hospital di Jepun di mana terdapat keperluan untuk menghasilkan Acidic yang kuat di samping Kangen Water untuk keperluan pesakit Hospital. Sekiranya anda mempunyai hospital atau restoran yang perlu menghasilkan pH 2.5 kuat dan pH 11.5 yang kuat dalam JUMLAH air yang besar, jenis ini boleh diambil kira.

Nota:

– Jenis Super 501 boleh menghasilkan 5 jenis air seperti jenis lain iaitu Kangen Water, Air Bersih, Air Beuaty, Air Asid Kuat dan Air alkali Kangen.

– Bilangan plat dalam enjin Super 501 adalah 7 + 5 Plat di mana 7 plat didedikasikan untuk menghasilkan Strong Acidic dan 5 plat yang didedikasikan untuk menghasilkan Kangen Water dan air lain.

6)Mesin Kangen Water “LeveLuk-R”

Mesin Kangen Water yang sesuai untuk dibawa TRAVEL

travel

Sekiranya di rumah anda sudah mempunyai mesin Kangen Water (contohnya, SD501) tetapi anda sendiri termasuk orang yang sering travel dan masih mahu menggunakan Kangen Water di mana sahaja anda berada, kemudian LeveLuk-R Kangen Water Machine boleh menjadi Mesin Air Kangen kedua anda yang sesuai untuk perjalanan dan travel.

Mesin Kangen Water LeveLuk-R ini adalah mesin Kangen Water yang paling sederhana dan minimalis. Bilangan plat dalam mesin jenis LeveLuk R adalah 3 plat dengan saiz yang lebih kecil daripada jenis JRII. Kerana yang paling mudah, mesin ini hanya dapat menghasilkan 3 jenis air, iaitu air minum, air pH 8.5 hingga 9.5, Air Kecantikan pH 6.0 dan Air Bersih pH 7.0. Mesin ini TIDAK BOLEH menghasilkan pH 2.5 kuat dan pH Air alkali tinggi 11.5.

Pertanyaan Lanjut ?

Anda nak order mana-mana Model Penapis Mesin Kangen Water Kelantan ini ?

(Pemasangan yang pantas, SEPANTAS 24 jam sahaja, TANPA proses yang rumit & melecehkan..) 

ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN CHE WAN? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE..

butanghubungi

Che Wan
Authorized Kangen Water Distributor
Pemasangan Seluruh Malaysia
013-7055029

ANDA BERMINAT UNTUK TURUT SERTA MENJADI AGEN MESIN KANGEN WATER? PENDAPATAN YANG LUMAYAN! BOLEH DILAKUKAN SAMAADA PART TIME ATAU FULL TIME. LATIHAN DAN BANTUAN DISEDIAKAN. BOLEH WHATSAPP TERUS CHE WAN 013-7055029

10 Sebab Kenapa Mesin Kangen Water Terbaik Untuk ANDA Seisi Keluarga?

This image has an empty alt attribute; its file name is 1.jpg
Mesin Kangen Dapat Menghasilkan Air Alkali Terus dari rumah anda.


Air yang terbaik untuk air minuman ialah air alkali sebab itu air zam-zam juga bersifat alkali.

Ketidakseimbangan pH badan ke arah keasidan dalam jangkamasa panjang akan mengakibatkan kita berisiko mengalami penyakit kronik seperti :-
· kencing manis
· tekanan darah tinggi
· kolesterol tinggi
· kanser
· gaut
· sakit buah pinggang & bnyak lagi.
********************************************

Untuk mengimbangi tahap keasidan dalam badan, air alkali berion mampu menanganinya kerana ia terdiri dari kelompok molekul air yang kecil dan bersifat alkali, berupaya meguraikan sisa-sisa asid yang terkumpul dan memudahkan proses penbuangan melalui sistem pencernaan, perpeluhan dan pernafasan kita.

Secara ringkasnya, khasiat-khasiat minum air minuman alkali berion adalah:

# membantu sistem perkumuhan menyahkan sisa metabolisme dan menjana oksigen untuk kecergasan.

# Bertindak sebagai anti-oksida, menuetralkan radikal bebas (free radicals).

# Bebas dari pencemaran dan kuasa penyerapan dalam badan adalah tinggi galian dalam bentuk ionik untuk memudahkan diserap dalam sistem penghadaman.

# menjana oksigen dengan limpahan tenaga untuk kecergasan.

# menyahkan toksik dalam badan.

# bertindak sebagai anti oksidan.

# kuasa penyerapan dalam badan adalah tinggi kerana molekul airnya halus dan kandungan mineral adalah dalam bentuk ion.

# keseimbangan paras pH dalam badan untuk pembentukan sel-sel sihat

Air ALKALI berupaya untuk menghilangkan keletihan, meningkatkan daya imunisasi.

Air ALKALI membekalan oksigen dalam air, kandungan molekul-molekul dalam airnya halus serta senang diserap oleh tubuh badan kita. Dalam erti kata yang mudah, mengantok dan keletihan pun boleh hilang.

Masakan anda akan menjadikan lebih sedap, berkhasiat dan tahan lebih lama. Minuman Air ALKALI meningkatkan rasa asli dan lebih sedap diminum.

Molekul AIR ALKALI yang kecil senang meresap ke dalam daging dan makan laut, untuk mengurangkan bau hanyir, dan menambahkan kesedapannya apabila dimasak.

Memiliki kandungan oksigen yang tinggi sehingga dapat menguatkan sel serta organ tubuh

1. 🚨 Meningkatkan daya tahan penyakit dan daya penyembuhan.

2.🚨 Bebas dari logam berat,kotoran terlarut,bahan kimia terlarut, kuman dan bakteria.

3.🚨 Mengandungi zat mineral yang diperlukan oleh badan.

4.🚨 Selamat diminum terus tanpa perlu dimasak dan tanpa kuasa elektrik.

5.🚨 Menapis 100% bahan pencemar dan 650 bakteria yang biasa terdapat didalam air yang tercemar

6.🚨 Air ALKALI mempunyai khasiat dan tenaga unutk menjadikan makanan dan minuman lebih segar.

7.🚨 Nasi menjadi lambat basi, elok untuk diminum bersama ubat dan membuat air buah-buahan

8.🚨 Lebih berkhasiat berbanding dengan air suling dan R.O

Apa yang boleh menyebabkan ASIDIK/KERACUNAN pada tubuh/darah?

Makanan seharian kita umpama Daging Ayam, Daging Kambing/Lembu, Roti, Nasi, Mee, Prata, Air Berkabonet, Merokok, MSG (MonoSodium Glutamate),Tea, Kopi, Nescafe dan lain-lain lagi berunsur/bersifat asidik! Ini bermakna kita tidak dapat mengelakkan mengundang sifat Asidik pada system darah kita setiap saat dan masa selagi hidup!Adakah cara yang boleh untuk menstabikan/meneutralkan semula kesan ASIDIFIKASI ini?

Hanya sesuatu yang bersifat ALKALI sahaja yang boleh meneutralkan sifat KEASIDAN! Air ALKALI dapat menjalankan fungsi-fungsi tersebut iaitu MENEUTRALKAN KEASIDAN dalam badan!

Air bersifat ALKALI ini mempunyai 6 unsur utama (unsur yang sama seperti air zam-zam):-

1. Mineral bersifat Alkali
2. Mengandungi Elektrolit
3. Oksigen yang lebih padat
4. Rantaian molekul air yang lebih kecil
5. Mengadungi Elektron (Ion negatif) berlebihan (Excess Electron)
6. Tenaga Gema (Keistimewaan sebenar air Alkali )Berikut adalah pengakuan pengamal air beralkali.

*Nota: Air yang terbaik untuk air minuman ialah air alkali sebab itu air zam-zam juga bersifat alkali.
********************************************

Anda nak order mana-mana Model Penapis Mesin Kangen Water Kelantan ini ?

(Pemasangan yang pantas, SEPANTAS 24 jam sahaja, TANPA proses yang rumit & melecehkan..) 

ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN CHE WAN? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE..

butanghubungi

Che Wan
Authorized Kangen Water Distributor
Pemasangan Seluruh Malaysia
013-7055029

ANDA BERMINAT UNTUK TURUT SERTA MENJADI AGEN MESIN KANGEN WATER? PENDAPATAN YANG LUMAYAN! BOLEH DILAKUKAN SAMAADA PART TIME ATAU FULL TIME. LATIHAN DAN BANTUAN DISEDIAKAN. BOLEH WHATSAPP TERUS CHE WAN 013-7055029