Author: admin

Kangen Water Malaysia

ANDA MAHU PASANG MESIN KANGEN WATER DI RUMAH ANDA? TAHNIAH ANDA BUAT KEPUTUSAN YANG BIJAK. Anda pening untuk memilih penapis air dirumah ANDA? Kami syorkan ANDA memilih Mesin Kangen Water  dibawah ini untuk dipasang di rumah ANDA. Banyak manfaat, kebaikan dan kelebihan dengan Model-Model Mesin Kangen Water ini kepada ANDA seisi keluarga.  ANDA rasa air yang anda sekeluarga minum sekarang ini sudah cukup bersih dan sihat? Jom tonton Video dibawah ini. Kenali apa itu air kangen? Apakah jenis air yang disyorkan untuk kesihatan? Anda nak order mana-mana Model Penapis Mesin Kangen Water ini ? (Pemasangan yang pantas, SEPANTAS 24 jam sahaja, TANPA proses yang rumit & melecehkan..)  ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN CHE WAN? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE.. Che WanAuthorized Kangen Water DistributorPemasangan Seluruh Malaysia013-7055029 ANDA BERMINAT UNTUK TURUT SERTA MENJADI AGEN MESIN KANGEN WATER? PENDAPATAN YANG LUMAYAN! BOLEH DILAKUKAN SAMAADA PART TIME ATAU FULL TIME. LATIHAN DAN BANTUAN DISEDIAKAN. BOLEH WHATSAPP TERUS CHE WAN 013-7055029 KENAPA ANDA PERLU PILIH MESIN KANGEN WATER  INI? Kenapa Kangen Water? Air bermineral dan bersifat alkali lembut. Air yang sihat untuk kesihatan. Purata diantara pH 7.5 – 8.0. (Sifat air yang sama seperti Air Zam-Zam) Rasa yang sedap, menyegarkan dan bersih Kangen Water adalah air yang terbaik untuk diminum yang mempunyai rasa yang lebih sedap. Rasanya sangat ringan dan menyegarkan. Ia juga akan meningkatkan rasa makanan dan minum. Keseimbangan pH badan yang berterusanKangen water membantu meningkatkan kealkalian tubuh badan dan melawan radikal bebas yang merosakkan...

Read More

Mesin Kangen Water Kelantan

ANDA Mahu Pasang Mesin Kangen Water di Kelantan? Tahniah ANDA Buat Keputusan Yang Bijak. Anda pening untuk memilih penapis air dirumah ANDA? Kami syorkan ANDA memilih Mesin Kangen Water Kelantan dibawah ini untuk dipasang di rumah ANDA. Banyak manfaat, kebaikan dan kelebihan dengan Model-Model Mesin Kangen Water ini kepada ANDA seisi keluarga.  ANDA rasa air yang anda sekeluarga minum sekarang ini sudah cukup bersih dan sihat? Jom tonton Video dibawah ini. Kenali apa itu air kangen? Apakah jenis air yang disyorkan untuk kesihatan? Anda nak order mana-mana Model Penapis Mesin Kangen Water Kelantan ini ? (Pemasangan yang pantas, SEPANTAS 24 jam sahaja, TANPA proses yang rumit & melecehkan..)  ATAU ANDA MAHU BERKOMUNIKASI DENGAN CHE WAN? KLIK LINK BANNER DIBAWAH INI YE.. Che WanAuthorized Kangen Water Distributor Pemasangan Seluruh Malaysia013-7055029 ANDA berminat untuk turut serta menjadi Agen Mesin Kangen Water? Pendapatan yang lumayan! Boleh dilakukan samaada part time atau full time. Latihan dan bantuan disediakan. Boleh whatsapp terus Che Wan 013-7055029 Pemasangan Mesin Kangen Water  di Kelantan ini merangkumi tempat-tempat yang berikut. Tumpat, Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Pasir Mas, Rantau Panjang, Kubang Serian, Bachok, Ketereh, Tanah Merah, Pasir Puteh, Machang, Jeli, Kuala Krai, Gua Musang, Pengkalan Kubor, Kelaboran, Pasir Pekan, Wakaf Bharu, Kijang, Chempaka, Panchor, Tanjong Mas, Kota Lama, Bunut Payong, Kadok, Kok Lanas, Bukit Panau, Gual Ipoh, Kemahang, Selising, Limbongan, Semerak, Gaal, Pulai Chondong, Tendong, Pengkalan Pasir, Meranti, Chetok, Gual Periok, Apam Putra, Bukit Tuku, Salor, Pasir Tumboh, Demit, Tawang, Pantai Irama, Perupok, Jelawat, Melor, Temangan,...

Read More

Kangen Water Bukan Ubat

Peringatan mesra .. buat teman2 yg dikasihi : Air kangen bukan ubat. Tapi kita perlukan air yg baik supaya badan dapat memperbaharui sel setiap hari dan mengeluarkan hormon yg diperlukn oleh tubuh kita. Tugas kita adalah memilih air minuman yg betul dan minum air dlm kuantiti yg betul. Anti oksidan dlm air pula penting kerana badan hanya boleh hasilkan sel yg baru jika air yg kita minum mengandungi banyak hidrogen aktif i.e anti oksidan sekitar -50mv dan keatas. Selain air zam2 (dgn ciri2 tersendiri) air kangen juga ada kandungan anti oksidan yg sgt tinggi melebihi -400mv (antara -400mv hingga -1000mv). Apapun kuasa penyembuhan dari segala penyakit (lahir n batin) ada pd Allah swt. Kita hanya berikhtiar n bertawakal padaNya.  Oleh itu tidak ada jawapan tuntas utk memberi anda jaminan yg penyakit anda boleh sembuh dgn minum air kangen kerana kw bukan ubat. Adapun testimoni yg di kongsikan sekadar untuk memberitahu pengalaman mereka yang dah minum kw n mendpt manfaat serta kebaikan hingga mereka merasa kesihatan n hidup mereka banyak berubah. Apa tunggu lagi .. cubalah minum air kangen supaya anda dpt merasai sendiri kesan n manfaatnya .. kesihatan anda bertambah baik n hidup anda juga turut berubah. “Change your water change your life”. Insya Allah. Berminat nk tau lebih lanjut tentang MESIN KANGEN???😍😍😍 Hubungi kami agen berdaftar Kangen water...

Read More

Mesin Kangen Water dan Pesakit Buah Pinggang

PERKONGSIAN DARI DOKTOR EMI, Sri Iskandar Perak: Alhamdulillah smlm dpt panggilan daripada staff saya seorang jururawat di hospital mengatakan perubahan positif pada ahli keluarganya yg telah mengamalkan minum air kangen secara konsisten. Mak nya seorg pesakit buah pinggang dan memerlukan hemodialysis merasakan selepas mengamalkan minum air kangen dia terasa lebih sihat dan bertenaga. Jika sblm ni selepas hemodialysis cepat rase letih dan nak baring sahaja. Tapi, alhamdulillah segalanya semakin bertambah baik. Sehingga doktor dan jururawat di tempat beliau mencuci darah menanyakan apa yg mak cik ‘makan’ sehinggakan nampak perubahan yang sangat baik pada keputusan darah yg diambil untuk masalah buah pinggangnya. Bukan setakat itu,suaminya yang sebelum ni telah disahkan mempunyai beberapa gejala parkinson juga menampakkan perubahan yg positif setelah mengamalkan minum air kangen secara konsisten. Jika sebelum ini tangan sentiasa menggeletar tetapi kini alhamdulillah dgn izin Allah semakin gejala itu semakin berkurangan. Hanya orang yang betul betul mengamalkan akan nampak perubahan yg positif dgn izin Allah. Org yang tak pernah mencuba hanya akan mengkritik dan membuat telahan palsu. Apa yang kt sarankan hanya sekadar minum air dan bukan bahan kimia yang berbahaya. Tetapi masih ramai lagi di luar sana yang lebih suka ambil ubat untuk sihat berbanding minum air kosong. Sudah terbukti selama ni amalan pemakanan kita yang kaya dgn monosodium glutamate,minuman bergula semua penyumbang kepada pelbagai penyakit kronik yg berlaku sekarang. Rawatan makan ubat semata-mata bukanlah kaedah yg...

Read More

Pelbagai Fungsi Mesin Kangen Water

Ketika ini pastinya ibu-ibu & para isteri sedang sibuk menyediakan hidangan tengah hari utk keluarga. Para chef & tukang masak jua pasti sedang sibuk di dapur. Tahniah buat para suami yang turut rajin pada hari cuti.. hehe Anda adalah insan-insan yg paling pnting dalam memastikan keluarga dan pelanggan menikmati hidangan yg sihat & berkhasiat demi kesihatan mereka. Tahukah anda mesin kangen water keluaran Enagic satu-satunya mesin yang mampu menghasilkan ✔ air ph2.5 iaitu air asid kuat ✔ air ph11.5 iaitu air alkali kuat Apa fungsi kedua-dua air ini? Air ph2.5 iaitu air asid kuat sebagai antibakteria. Anda pastinya ingin menikmati makanan yang bersih dan selamat. Apakah cara yang paling mudah dan jimat? Ini jawapannya. Anda hanya perlu tekan butang air asid kuat (ph2.5) pada mesin air kangen anda, masukkan air istimewa ini ke dalam penyembur cecair dan semburkan pada permukaan sayur-sayuran atau buah-buahan. Kesannya air luar biasa ini mampu membunuh mikrob perosak pada permukaan makanan dalam masa beberapa saa. Mudah kan? Gunakan air asid kuat (ph2.5) ini sebagai semburan untuk sayur-sayuran dan buah-buahan sebelum anda merendam sayur dan buah tersebut dalam air alkali kuat (ph11.5) Beberapa buah-buahan & sayur-sayuran seperti buah ceri, plum, anggur, strawberi, kubis merah, terung & asparagus mempunyai warna-warna cerah. Sebagai insan yang pentingkan kesihatan, anda pasti mahu buah atau sayur yang anda masak kekal berkhasiat walaupun setelah dimasak kan? Ini cara mudah untuk anda praktikkan....

Read More
  • 1
  • 2