1) Mesin Kangen Water “LeveLuk SD501”

Mesin Kangen Water BEST SELLER DUNIA, Menghasilkan  5 Jenis Air Lengkap

3 Gambar Kangen Leveluk SD501

Mesin Kangen Water LeveLuk SD501 atau dikenali sebagai “SD501” mempunyai reputasi sebagai jenis mesin Kangen Water dengan jualan TERBAIK(best seller) bukan sahaja di Malaysia tetapi juga di berbagai negara di seluruh dunia termasuk di Jepun, Amerika, Hong Kong, India, Eropah, Singapura dll. Mesin air jenis Kangen SD501 ini merupakan produk unggul dari syarikat Enagic Kangen Water.

Mesin Kangen SD 501 Di Dapur

Di dalam mesin jenis SD501 ini, ia mempunyai sejumlah 7 plat titanium platinum yang menjadikannya mampu mengeluarkan air beralkali dengan kandungan antioksidan yang sangat tinggi sehingga sangat baik digunakan sebagai air minuman untuk anda dan keluarga anda setiap hari.

SD501 juga dilengkapi dengan panel LCD dan ciri pengesahan suara yang jelas dan butang yang mudah dikendalikan dan praktikal bagi sesiapa sahaja untuk digunakan.

SD501 boleh menghasilkan 5 jenis air lengkap bermula dari Alkali Kangen Water dengan pH 8.5 hingga pH 9.5, Air PH 6.0, Air Asid Kuat 2.5 pH, Air Kangen Kuat 11.5 dan Air Bersih aka air neutral dengan pH 7.0.

Oleh kerana semua ciri-ciri, fungsi, jenis air yang dihasilkan dan kualiti sangat lengkap dan baik, SD501 jenis Mesin Mesin Kangen mungkin pertimbangan pertama anda jika anda ingin memiliki Mesin Kangen Air anda sendiri di rumah anda.